COSMECEUTICE DE LUX ÎNALT PERFORMANȚE, FĂRĂ SUBSTANȚE CHIMICE
PRODUSE DE ÎNGRIJIRE A PIELII & TERAPII DE SPA


HOLISTIC, ORGANIC, FĂRĂ SUBSTANȚE CHIMICE, ÎNALT PERFORMANȚE
Acestea sunt valorile cu care sunt create toate produsele noastre de îngrijire a pielii și terapiile spa naturale, pure.

Produsele și tratamentele spa cosmeceutice de lux HERA MEDICAL prezintă o excepțională performanță și puritate, prin combinarea celor mai noi descoperiri științifice cu ingrediente naturale concentrate pure, de cea mai înaltă calitate, în grad terapeutic.

Brand-urile HERA MEDICAL oferă soluții naturale de îngrijire a pielii, eficiente și luxuriante, provenite dintr-o lume a creației și a simțurilor, realizată cu dragoste, pasiune, calitate și inteligență, pentru a regenera vizibil pielea și a reda o profundă stare de bine corpului, minții și spiritului.


HERA MEDICAL by Dr. Raluca Hera este o gamă unisex de zi cu zi, pentru toate vârstele, formulată cu cele mai pure extracte botanice și ingrediente bioactive potente anti-aging.

SUI GENERIS este o gamă de lux, înalt performantă, pentru femei și bărbați și reprezintă produse de îngrijire a pielii și tratamente spa, cu posibilitatea unei abordări de manufactură în serie mică.

S M A C H este o gamă special concepută pentru pielea masculină și oferă soluții de lux pentru îngrijirea pielii bărbaților. Delicată, dar eficientă, cu rezultate excelente.