Ne face plăcere să îți urăm bun venit pe site-ul nostru. Cumpără online toate produsele noastre cosmetice organice (BIO) de lux, înalt performante, fără substanțe chimice, de care ai nevoie pentru sănătatea și frumusețea pielii tale.

Livrăm către toate destinațiile din România via FAN Courier și SAMEDAY. Livrarea în România pentru comenzi mai mici de 100 RON este 15.51 RON, iar pentru comenzi mai mari de 100 RON este gratuită.

Acceptăm și comenzi internaționale. Livrările în Europa sunt asigurate via DPD. Livrările în afara Europei sunt asigurate via EMS. Costul livrării este 150 lei.

Timp de livrare

Comenzile sunt expediate în maxim 2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii sau a plății. Timpul de livrare este:

– 24 ore lucrătoare pentru livrările în România

– 4 zile lucrătoare pentru livrările în Europa

– 5 zile lucrătoare pentru livrările în afara Europei

Sărbători Legale

Hera Medical Cosmetice BIO nu livrează în zilele de Sărbători Legale din România.

POLITICA SERVICIULUI PENTRU CLIENȚI

Suntem un magazin online de produse cosmetice organice (BIO) și ne angajăm să-ți oferim produse de specialitate naturale și de cea mai înaltă calitate. Suntem mândri că putem oferi un serviciu excepțional pentru clienții noștri, alături de produse cosmetice organice (BIO) de înaltă calitate. Ne străduim ca toate produsele listate pe site-ul nostru să fie disponibile pe stoc și te asigurăm că prețurile noastre sunt reale și corecte. În cazul în care un produs comandat nu este disponibil sau nu putem onora comanda ta, te vom notifica în primele 2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii, pentru a agrea o alternativă convenabilă, o rezervare de produs sau un ramburs. În cazul în care, pentru orice motiv, ne aflăm în imposibilitatea expedierii comenzii tale, te vom notifica în primele 2 zile lucrătoare de la efectuarea comenzii.

POLITICĂ DE RETUR

1| Conform legii comerțului la distanță, condițiile de returnare | schimbare ale produselor cumpărate, sau renunțarea la cumpărătură fără invocarea vreunui motiv, sunt stipulate în cadrul O.G. nr. 34 | 2014 cu modificările ulterioare, astfel:

Dacă produsul comandat nu este ceea ce ți-ai dorit, îl poți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achiziției, fără invocarea unui motiv și fără penalități. Recomandăm că produsele returnate să fie în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție. Returnarea unui produs fără ambalajul acestuia sau fără accesorii ale ambalajului sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor menționate mai jos. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice: desigilare, produs consumat parțial sau total, ciobiri, zgârieturi, pete, crăpături etc.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea restului de plată se va face în cel mult 14 zile de la data recepționării bunurilor returnate.

Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrării și|sau plății comenzii, respectiv costurile de livrare, taxa de ramburs, costurile de deschidere a coletului, costurile pentru kilometri adiționali, comisioanele bancare și cele pentru plată online, vor fi deduse din prețul produsului.

Produsele vor fi returnate numai prin Fan Courier, la adresa și coordonatele din factura de achiziție.

Nu acceptăm livrarea returului prin Poșta Română, nu acceptăm plata ramburs a returului, coletele trimise astfel fiind neprocesate și returnate expeditorului.

Pentru mai multe detalii ne poți contacta la office@heramedical.ro

2| În cazul în care produsele sunt defectuoase sau ai primit un alt produs decât cel comandat online, poți opta între un ramburs, un schimb de produs sau un credit în contul tău online, pe care îl poți utiliza la o comandă ulterioară. Nu acceptăm retururi la produsele vândute la reducere.

În cazul puțin probabil în care ai primit un produs defectuos sau un produs pe care nu l-ai comandat, te rugăm să ne trimiți un EMAIL la adresa office@heramedical.ro, în decursul primelor 5 zile după recepționarea coletului. Te rugăm să precizezi numărul facturii și să descrii pe scurt problema apărută, de asemeni să indici un număr de telefon de contact în timpul zilei. Te vom contacta telefonic pentru a discuta returul și a-ți elibera o autorizație de retur.

Toate produsele de returnat trebuie trimise în ambalajul original în care au fost expediate, ambalajele produselor să fie nedeschise, etichetele și conținutul să fie intacte.

Retururile trebuie primite de către Hera Medical în decursul a 14 zile de la aprobarea returului. Orice ramburs va fi creditat prin modalitatea de plata inițială.

POLITICA LIVRĂRII DE MOSTRE

Pentru a-ți da posibilitatea să cunoști produsele noastre, oferim cu plăcere mostre. Fiecare comandă este însoțită de o mostră a unui produs complementar. În plus, îți putem livra exclusiv mostre, înainte de a te decide ce dorești să achiziționezi, în următoarele condiții:

  • 1-3 mostre gratuit, se achită numai costul livrării
  • peste 3 mostre, se achită 20 lei per mostră începând cu a 4-a mostră, de asemeni se achită costul livrării

Costul livrării mostrelor în afara unei comenzi va fi suportat de către client și este

  • 30 lei pentru livrarea în România
  • 100 lei pentru livrarea în afara României

Plata pentru trimiterea exclusivă de mostre se efectuează în avans.