Ne face placere sa iti uram bun venit pe site-ul nostru. Cumpara online toate produsele noastre cosmetice organice (BIO) de lux, inalt performante, fara substante chimice, de care ai nevoie pentru sanatatea si frumusetea pielii tale.

Livram catre toate destinatiile din Romania via FAN Courier si SAMEDAY. Livrarea in Romania este gratuita.

Acceptam si comenzi internationale. Livrarile in Europa sunt asigurate via DPD. Livrarile in afara Europei sunt asigurate via EMS. Costul livrarii este 150 lei.

Timp de livrare

Comenzile sunt expediate in maxim 2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii sau a platii. Timpul de livrare este:

– 24 ore lucratoare pentru livrarile in Romania

– 4 zile lucratoare pentru livrarile in Europa

– 5 zile lucratoare pentru livrarile in afara Europei

Sarbatori Legale

Hera Medical Cosmetice BIO nu livreaza in zilele de Sarbatori Legale din Romania.

POLITICA SERVICIULUI PENTRU CLIENTI

Suntem un magazin online de produse cosmetice organice (BIO) si ne angajam sa-ti oferim produse de specialitate naturale si de cea mai inalta calitate. Suntem mandri ca putem oferi un serviciu exceptional pentru clientii nostri, alaturi de produse cosmetice organice (BIO) de inalta calitate. Ne straduim ca toate produsele listate pe site-ul nostru sa fie disponibile pe stoc si te asiguram ca preturile noastre sunt reale si corecte. In cazul in care un produs comandat nu este disponibil sau nu putem onora comanda ta, te vom notifica in primele 2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, pentru a agrea o alternativa convenabila, o rezervare de produs sau un ramburs. In cazul in care, pentru orice motiv, ne aflam in imposibilitatea expedierii comenzii tale, te vom notifica in primele 2 zile lucratoare de la efectuarea comenzii.

POLITICA DE RETUR

1| Conform legii comertului la distanta, conditiile de returnare | schimbare ale produselor cumparate, sau renuntarea la cumparatura fara invocarea vreunui motiv, sunt stipulate in cadrul O.G. nr. 34 | 2014 cu modificarile ulterioare, astfel:

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv și fara penalitati. Recomandam ca produsele returnate sa fie in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au insotit si cu o copie a Facturii de achizitie. Returnarea unui produs fara ambalajul acestuia sau fara accesorii ale ambalajului sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor menționate mai jos. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice: desigilare, produs consumat partial sau total, ciobiri, zgarieturi, pete, crapaturi etc.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea restului de plata se va face in cel mult 14 zile de la data receptionarii bunurilor returnate.

Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrarii și|sau platii comenzii, respectiv costurile de livrare, taxa de ramburs, costurile de deschidere a coletului, costurile pentru kilometri aditionali, comisioanele bancare și cele pentru plata online, vor fi deduse din pretul produsului.

Produsele vor fi returnate numai prin Fan Courier, la adresa si coordonatele din factura de achizitie.

Nu acceptam livrarea returului prin Posta Romana, nu acceptam plata ramburs a returului, coletele trimise astfel fiind neprocesate și returnate expeditorului.

Pentru mai multe detalii ne poti contacta la office@heramedical.ro

2| In cazul in care produsele sunt defectuoase sau ai primit un alt produs decat cel comandat online, poti opta intre un ramburs, un schimb de produs sau un credit in contul tau online, pe care il poti utiliza la o comanda ulterioara. Nu acceptam retururi la produsele vandute la reducere.

In cazul putin probabil in care ai primit un produs defectuos sau un produs pe care nu l-ai comandat, te rugam sa ne trimiti un EMAIL la adresa office@heramedical.ro, in decursul primelor 5 zile dupa receptionarea coletului. Te rugam sa precizezi numarul facturii si sa descrii pe scurt problema aparuta, de asemeni sa indici un numar de telefon de contact in timpul zilei. Te vom contacta telefonic pentru a discuta returul si a-ti elibera o autorizatie de retur.

Toate produsele de returnat trebuie trimise in ambalajul original in care au fost expediate, ambalajele produselor sa fie nedeschise, etichetele si continutul sa fie intacte.

Retururile trebuie primite de catre Hera Medical in decursul a 14 zile de la aprobarea returului. Orice ramburs va fi creditat prin modalitatea de plata initiala.

POLITICA LIVRARII DE MOSTRE

Pentru a-ti da posibilitatea sa cunosti produsele noastre, oferim cu placere mostre. Fiecare comanda este insotita de o mostra a unui produs complementar. In plus, iti putem livra exclusiv mostre, inainte de a te decide ce doresti sa achizitionezi, in urmatoarele conditii:

  • 1-3 mostre gratuit, se achita numai costul livrarii
  • peste 3 mostre, se achita 20 lei per mostra incepand cu a 4-a mostra, de asemeni se achita costul livrarii

Costul livrarii mostrelor in afara unei comenzi va fi suportat de catre client si este

  • 30 lei pentru livrarea in Romania
  • 100 lei pentru livrarea in afara Romaniei

Plata pentru trimiterea exclusiva de mostre se efectueaza in avans.